Başbakan Erdoğan: 'Oy Oranımız Son Yerel Seçimlerin Üzerinde'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medyada yer alan bir seçim anketinde AK Parti'nin oylarının yüzde 28 olarak gösterildiğinin hatırlatılması ve kendisinin yaptırdığı anket sonuçlarının sorulması üzerine, "Son yerel seçimlerin üzerindeyiz" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medyada yer alan bir seçim anketinde AK Parti'nin oylarının yüzde 28 olarak gösterildiğinin hatırlatılması ve kendisinin yaptırdığı anket sonuçlarının sorulması üzerine, "Son yerel seçimlerin üzerindeyiz" dedi.
TGRT Haber'de canlı yayınlanan Ankara'nın Gündemi adlı programa konuk olan Başbakan Erdoğan, medyada yer alan ve partisinin oylarının yüzde 28 olarak gösterildiği seçim anketinin "ısmarlama" olduğunu savundu. Bu konuda CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Ismarlama anketler yaptırabilirsiniz ama gerçek anketler sandıkta" diye konuştu.
AK Parti iktidarının halkın teveccühünü kazanmış bir iktidar olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, kendilerinin yaptırdığı seçim anketleri ile ilgili ısrarlı sorular üzerine, "Son yerel seçimlerin üzerindeyiz" ifadelerini kullandı.
(OK-Y)