Erzurum Valisi Öztürk Pasinler'de

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Pasinler'i ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Sebahattin Öztürk, ilçeleri yakından tanımak, sorunları ve sıkın

Erzurum Valisi Öztürk Pasinler'de
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Pasinler'i ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Sebahattin Öztürk, ilçeleri yakından tanımak, sorunları ve sıkıntıları yerinde tespit etmek, yürütülen ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yapmış olduğu ilçe gezilerine, Pasinler ziyaretiyle sürdürdü.

Vali Öztürk'e, İl Jandarma Komutanı Osman Sosyal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, İl Özel İdare Sekreteri Selami Altınok eşlik etti.

Kaymakam Zekai Erdem'i makamında ziyaret eden Vali Öztürk, ilçe hakkında brifing aldıktan sonra problemleri ve çözüm önerilerini tespit etti. Ardından, belediyeye geçen heyet, Belediye Başkanı Vekili Ümit Ayrancı'dan da altyapı ve diğer problemler hakkında bilgi aldı.

Pasinler'in, il merkezine en yakın ilçe olduğunu belirten Vali Sebahattin Öztürk, "Pasinler, asayiş olaylarının en az yaşandığı, huzur dolu bir yerdir. Yöneticileri, huzur ortamının sağlanmasında katkısı bulunanları ve güvenlik kuruluşları mensuplarını kutluyorum." dedi.

Vali Öztürk, ilçeye kurulacak kız yurdunun inşaatına yakın bir zamanda başlanacağını da ifade ederek, tarım ve hayvancılık bölgesi olduğundan, ilçede tarım ve hayvancılığa yönelik projelerin sayısının artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.