Tezgah Tartışmasında 3 Kişiyi Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Fatih'teki bir iş merkezinde çanta tezgahı nedeniyle tartıştığı 3 kişiyi öldürdüğü, 1 kişiyi ise yaraladığı öne sürülen zanlı adliyeye sevk edildi.

  13 Kasım 2008 ' de yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti :
Laleli Fethi Bey Caddesi ' ndeki bir iş hanında bavul mağazası olan Serdip Özyan , iş hanının girişinde tezgah açarak bavul satan Mehmet C . ' ye işlerini aksattığını belirterek , tezgahını başka yerde açmasını istedi . Bunun üzerine ikili kavgaya tutuştu . Kavgaya , Özyan ' ın aynı iş yerinde çalıştığı kardeşleri Tuncay Özyan ( 24 ) , Mehmet Şahin ( 38 ) ve Mehmet Şirin ( 36 ) de karıştı . Kavga sırasında Mehmet C . , kavga sırasında silahını ateşleyerek 4 kardeşin üzerine kurşun yağdırdı . Zanlı olayın ardından kayıplara
karışırken , Serdip Özyan olay yerinde , Mehmet Şirin Özyan ile Mehmet Şahin Özyan ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti . Tuncay Özyan ise yaralandı . Zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis , Mehmet C . ' nin Mersin ' de olduğunu belirledi . Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Mehmet C . ' yi yakaladı . İstanbul ' a getirilen zanlı ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi .