Okullarının Duvarlarını Resimlerle Süslediler

Kırkağaç 12 Eylül İlköğretim Okulu Çevre Kulübü rehber öğretmenleri Serpil Eceoğlu ve Hülya Söyler tarafından okul duvarları doğa resimleri ve hayvan figürleri ile donatılıyor.

Okullarının Duvarlarını Resimlerle Süslediler
  Okulun özellikle içi ve bahçe duvarlarını resimlerle işleyen Çevre Kulübü rehber öğretmenleri Serpil Eceoğlu ve Hülya Söyler , " Okulumuzun duvarlarını öğrencilerimizin beğendiği masal kahramanları , doğa resimleri , hayvan resimleriyle süslemeye devam ediyoruz . Öğrencilerimiz yaptığımız bu çalışmalara büyük bir istek ve arzuyla eşlik ediyorlar . Birlikte en kısa zamanda çizim ve boyalarını tamamlayacağımız okulumuz güzel bir görünüm kazanacak " dediler .
12 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Ferit Saraç yapılan çalışmaların öğrenciler ve veliler tarafından beğenildiğini belirterek , " Okulumuzun duvarlarını boyatmayı düşünüyorduk . Ancak , öğretmenlerimizin önerisiyle çalışmaları başlattık . Gerçekten çok güzel oldu . Hem okulumuzun görünümü güzelleşti , hem de öğrencilerimizin el becerileri gelişti . Görsel sanatlara olan ilgileri de arttı . " diye konuştu .