Park FM DJ'yi Reco Baba dün toprağa verildi - foto galeri

Park FM'in sevilen DJ'yi Reco Baba bugün karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.Reco Baba'nın cenazesinden izlenimler ve foto galeri haberimizde.

Park FM DJ'yi Reco Baba dün toprağa verildi - foto galeri
 

Ç ; ok fazla kişinin katıldığı cenazede kalabalık namazın kılınacağı meydana sığmadı . Bir ç ; ok basın mensubunun katıldığı tö ; rende , Oğuz Yılmaz , Kü ; rşat Tü ; zmen , Hopdedik Ayhan ve Enver Yılmaz gibi ü ; nlü ; isimler de gö ; rü ; ldü ; .

5 . 11 . 1975 doğumlu Recep Kaya Baydurcan ' ın aileside tabutun başında hazır bulunurken Reco Baba ' nın annesi fenalaşarak ilk yardım odasına kaldırıldı .

Reco Baba ' nın Ağabeyi ve Babası ayakta durmakta zorlanırken , yengesi cenaze boyunca gö ; zyaşlarını tutamadı .

Ü ; nlü ; programcının tabutunun ü ; stü ; ne ağabeyinin dü ; ğü ; nü ; nde ç ; ekilen fotoğrafı koyulurken cenaze o fotoğrafta kolunda bulunan saatin gö ; sterdiği zamanda yani 2 . 05 ' de defnedildi .

Park FM ailesi tam kadro cenazede yer alırken , Ankaragü ; ç ; lü ; ler fanatik bir Ankaragü ; cü ; taraftarı olan Reco Baba ' ya olan vefa borç ; larını ü ; zerine ' Reco Baba hakkını helal et ' yazdıkları pankart ile gö ; sterdiler .

Cenaze namazı kılınmadan hemen ö ; nce basın mensuplarına bir aç ; ıklama yapan Park FM DJ ' yi Reco Baba ' nın mesai arkadaşı İrem Kız , ' Reco Baba , Yaklasık 4 yıl ö ; nce midesine kelepç ; e taktırdı . 25 gü ; n ö ; ncede Gazi Ü ; niversitesi ' nde bu kelepç ; eyi aldırdı . Kelepç ; enin alındığı sırada midesinin de 3 ' de 2 ' sini aldırdı . Son gü ; nlerde ağrılarına rağmen yayın yaptı . Ç ; ok farklı projeleri vardı . Eğer yaşasaydı şimdi karşınıza o projeleri ile ç ; ıkacaktı ' diye konuştu .

Reco Baba ' nın Ağabeyi Bora Baydurcan ise , ' 2006 yılında midesine kelepç ; e takıldı . 4 sene kadar ö ; nce ç ; ok ciddi para ö ; dedik . 25 gü ; n ö ; nce Gazi Ü ; niversitesi Hastanesi ' nde kelepç ; e ç ; ıkarıldı . Ameliyat tam 6 saat sü ; rdü ; . Midesi kü ; ç ; ü ; ltü ; ldü ; ' ifadelerini kullandı .

BİZE BU AMELİYAT ' IN BU KADAR RİSKLİ OLDUĞU SÖ ; YLENMEDİ

Reco Baba ' nın ameliyattan sonra ilk olarak ' Bu ameliyatın bu kadar ağır olduğunu bilsem kabul etmezdim ' dediğini ö ; ne sü ; ren Bora Baydurcan , ' Riskler bana sö ; ylenmedi . Ameliyattan 2 gü ; n sonra ' Reco ciğerlerde ö ; dem olursa ö ; lü ; rsü ; n ' dediler , Bö ; yle bir şey olamaz bize ameliyattan ö ; nce aç ; ıklama yapılsaydı biz salak değiliz istemezdik bu ameliyatı ' şeklinde konuştu .

OTOPSİDEN OLUMSUZ BİR SONUÇ ; Ç ; IKARSA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM

Ardından otopsi sonuç ; larını beklediklerini belirten Ağabey Bora Baydurcan , ' Olumsuz bir sonuç ; ç ; ıkarsa kardeşimin kanını yerde bırakmam . Kanuni olarak yerde bırakmam . Bu bizim ve sizin Reco Baba ' ya olan vefa borcunuzdur . Ben olmazsam siz bırakmayın ' dedi .

Baydurcan , basın mensuplarının ' Mide kelepç ; elerinden bir ç ; ok kişi hayatını kaybetti . Hiç ; tedirgin olmadınız mı kelepç ; e taktırırken? ' diyerek yö ; nelttiği soruyu ise ' Kelepç ; enin 2 tü ; rü ; var biri by pass yö ; ntemi bunun riski ç ; ok bü ; yü ; k biz doktorlarla konuştuk onu istemedik . Diğer yolun tehlikesi yok dediler demekki hocalar yanlış biliyormuş . Bu işin peşini bırakmayacağız ' diyerek yanıtladı .

Reco Baba ' nın yardımcısı Fatih Ç ; etin ( Bitli ) ise bir an olsun tabutun başından ayrılmadı . Adli Tıp Kurumu ' nda da en yakın arkadaşını yanlız bırakmayan Ç ; etin , vefa borcunu unutmadı .

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN YÜ ; ZDE 100 İHMAL VAR

Acılı Ağabey Bora Baydurcan , otopsi sonuç ; larını beklediklerini kanuna sonsuz saygılarının olduğunu belirterek , ' Elimde avucumda ne varsa satacağım bu işin peşini bırakmayacağım . Bana gö ; re yü ; zde 100 ihmal var . Ben bırakırsam siz bırakmayın bu sizin Reco Baba ' ya olan vefa borcunuzdur ' dedi .

Cenazeye katılan Oğuz Yılmaz ise herhangi bir aç ; ıklama yapmadan ayrıldı .