Öğrenciler ses yarışmasında yeteneklerini gösterdi

Batman'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında yapılan ses yarışması büyük ilgi gördü. Öğrenciler sahnedeki performanslarıyla ve söyledikleri birbirinden

Batman'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında yapılan ses yarışması büyük ilgi gördü. Öğrenciler sahnedeki performanslarıyla ve söyledikleri birbirinden güzel türkülerle izleyenlere güzel bir gün yaşattı.
TBMM'nin kuruluşunun 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda ses yarışması yapıldı.
Katılımın ve ilginin yoğun olduğu yarışmaya Vali Yardımcısı Osman Varol, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıççıoğlu, resmi kurum müdürleri, yarışmaya katılan okul müdür ve yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Yarışmaya değişik okullardan katılan öğrenciler seslendirdikleri bir birinden güzel halk türküleri ile dinleyenleri büyüledi.
Yarışmada müzik öğretmenlerinden oluşan jüri tarafından Cengiz Topel İlköğretim Okulu Öğrencisi Havize Akış birinci, Gap İlköğretim Okulu Öğrencisi Enes Bağaç ikinci ve İMKB Belde İlköğretim Okulu Öğrencisi Merve Çiftçi üçüncü olarak seçildi.
Yarışmada birinci olan Havize Akış'ın ödülünü Vali Yardımcısı Osman Varol, ikinci gelen Enes Bağaç'ın ödülünü Rektör Yarımcısı Prof.Dr. Tahsin Kılıççıoğlu, üçüncü olan yarışmacı Merve Çiftçi'nin de ödülünü ise İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa verdi.
Yarışmaya katılan öğrenciler sahnedeki performanslarıyla ve söyledikleri birbirinden güzel türkülerle izleyenlere güzel bir gün yaşattı.