Simavlı Görme Engelli Yazar Güngör Avcıoğlu, Devletin Zirvesinin Buluştuğu Düğüne Katıldı

Rixos Grand Ankara Otel'de, devletin zirvesini buluşturan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın, Kübra Yeliz Asker ile dünya evine girdiği nikaha, Simav'dan sadece görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu davet edildi

Simavlı Görme Engelli Yazar Güngör Avcıoğlu, Devletin Zirvesinin Buluştuğu Düğüne Katıldı
  Rixos Grand Ankara Otel ' de , devletin zirvesini buluşturan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ' ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç ' ın , Kübra Yeliz Asker ile dünya evine girdiği nikaha , Simav ' dan sadece görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu davet edildi . Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ' in kıydığı nikah töreninde devletin zirvesindeki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Orman Bakanı Veysel Eroğlu , Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay , Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve bazı üst düzey bürokratlarla görüşmesinde Simavlıların selamlarını iletme fırsatı bulduğunu dile getiren görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu , devletin zirvesindekilerin de Simavlılara selam gönderdiği söyledi .
Nikaha davet edilmesini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile aralarında önceden oluşan samimiyet ve dostluğa dayandığını ifade eden Simavlı görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu , " Nikahı fırsat bilerek başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarına Simav ' ın sorunlarını anlatma fırsatı buldum . Kendileri Simav ' a gelme ve sorunları yerinde çözme yönünde vaatte bulundular . Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül , Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve diğer bakanlarımız Simav ' a geldiklerinde onları Eynal Kaplıcalarında bizzat kendim ağırlayacağım " diye konuştu .
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ' ın oğlunu evlendirdiği nikah törenine Simav ' dan sadece kendisinin davet edilmesinden büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Avcıoğlu , " Bu onur ve gururu Simavlı hemşerilerimle birlikte paylaşıyorum " şeklinde konuştu . Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın 16 Mayıs 2010 tarihinde İzmir ' de gerçekleşecek olan Gençlik Şölenine kendisini davet ettiğini vurgulayan Güngör Avcıoğlu , " 16 Mayıs tarihinde İzmir ' e giderken Simav ' ın sorunlarını içeren bir dosyayı da yanımda götürüp Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ' a bizzat kendim takdim edeceğim " dedi .
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' e ayak üstü eşi Hayrinnüsa Gül ' ün engelli vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği " Eğitim tüm engelleri aşar " konulu kampanyasından dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Güngör Avcıoğlu , Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ' ün de kendisine , " Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun . Sana helal olsun " diyerek onurlandırdığını kaydetti .