Müsiad'dan İzmir Vergi Dairesi Başkanı'na Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Vergi Dairesi'nin yeni başkanı Mustafa Gürhan Acar'ı makamında ziyaret etti

Müsiad'dan İzmir Vergi Dairesi Başkanı'na Ziyaret
  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri , İzmir Vergi Dairesi ' nin yeni başkanı Mustafa Gürhan Acar ' ı makamında ziyaret etti . Acar ' ı , yeni görevi nedeniyle tebrik eden MÜSİAD İzmir Şubesi yönetimi , başarı dileklerini iletti .
MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Öztürk , İzmir ' in ülkemiz için ticaret , sanayi , tarım ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek , Sanayici ve işadamlarının çalışmalarını daha ileriye taşıyarak ülke ekonomisine daha çok katkıda bulunmak istediklerini söyledi . İzmir ' e hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Gürhan Acar , kamu harcamalarının vergiden sağlandığını , devlet işlerinin sürekliliği için , yatırım yapan , istihdam yaratan , üreten insanların çok önemli olduğunu ve sanayicinin vergi dairesini ilgilendiren ihtiyaçları konusunda her zaman yardıma hazır olduklarını söyledi . Ziyarete , MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Öztürk , Başkan Yardımcıları M . Bilal Saygılı , M . Ümit Ülkü , M . Fatih Toksal , Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Yıldız , Mehmet Tosun , M . Nihat Aydın ve Şube Sekreteri Özcan Yetişenoğlu katıldı .