Galatasaray Binicilik Şubesi'nin Yenilenen Ahırları Açıldı

-GALATASARAY BİNİCİLİK ŞUBESİ'NİN YENİLENEN AHIRLARI AÇILDI -KULÜP BAŞKANI POLAT:  -'2 SENE ÖNCESİNE KADAR ELİMİZDEN GİTMİŞ OLAN BU TESİSİMİZİ TEKRAR-

-GALATASARAY BİNİCİLİK ŞUBESİ'NİN YENİLENEN AHIRLARI AÇILDI

-KULÜP BAŞKANI POLAT: 

-'2 SENE ÖNCESİNE KADAR ELİMİZDEN GİTMİŞ OLAN BU TESİSİMİZİ

TEKRAR GERİ KAZANDIRDIK'

(FOTOĞRAFLI) 

İSTANBUL (A.A) - 15.04.2010 - Galatasaray Kulübü Binicilik Şubesi'nin yenilenen ahırları, törenle hizmete açıldı. 

Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri'nde düzenlenen törene, kulüp başkanı Adnan Polat, divan kurulu başkanı İrfan Aktar, ikinci başkan Mehmet Helvacı, başkan yardımcısı Haldun Üstünel, binicilik şubesinden sorumlu üye Cemal Özgörkey, yönetim kurulu üyelerinden Murat Yalçındağ, Taner Aşkın, Vedat Ekşinat ve İbrahim Çağlar ile Türkiye Binicilik Federasyonu Başkan Vekili Gürtay Kıpçak da katıldı.

Cemal Özgörkey, törende yaptığı konuşmada, yıllardır atıl duran tesisleri iki aşama olarak hazırladıkları planla yenilediklerini belirterek, 'Önce sosyal tesisimiz hizmete girdi. Bugün de Galatasaray Binicilik Tesisi'nin 2. aşaması olan 75 ahırlık modernizasyon inşaatımızı bitirdik. Bugün açılışını yaptığımız ahırlar, binicilik şubemiz için önemli bir gelir kaynağı olacaktır' dedi. 

Başkan Adnan Polat ise tesisin meydana çıkmasındaki katkılarından dolayı Cemal Özgörkey ve ailesine teşekkür ederek, 'İki sene öncesine kadar elimizden gitmiş olan tesisimizi geri kazandırdık. 49 yıllığına Galatasaray'a tahsis edilen bu tesisin bütün bedelleri yatırılmıştır' diye konuştu.

Gürtay Kıpçak da Galatasaray Kulübü ile özürlüler için atla tedavi projesini başlattıklarını hatırlatarak, 'Bir sosyal sorumluluk projesi olarak bunu sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımıza Galatasaray ile birlikte devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.

(CAY-NÖ-SÇ)

15.04.2010 17:38:18