Çan'da Ezcacı Kalfalarına Eğlenceli Sertifika Töreni

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Türk Eczacılar Birliği protokolü kapsamında Çan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce eczanelerde çalışan kalfaların eğitimine yönelik açılan 6 aylık kurs sona erdi

Çan'da Ezcacı Kalfalarına Eğlenceli Sertifika Töreni
Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Türk Eczacılar Birliği protokolü kapsamında Çan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce eczanelerde çalışan kalfaların eğitimine yönelik açılan 6 aylık kurs sona erdi.
Belge töreninde bir konuşma yapan Çan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Ali Dur, bundan böyle destek personelinin 2011 yılında ilk mezunlarını verecek olan Eczane Teknikerleri Meslek Yüksekokulları'nda yetiştirileceği müjdesini vererek, "Merkez Müdürlüğümüzce açtığımız kurs sonunda alacağınız sertifikalar açılan Meslek Yüksekokulu diplomalarına denk sertifikalardır. Eczanelerin halkımızın ihtiyaçlarını karşılamasında ve sürekli açık tutulmasında teknisyen arkadaşlarımızın önemli bir görevi var. Verilen kurs bu alandaki hizmet kalitesini yükseltme açısından oldukça önemli. Başta eczacılarımız olmak üzere siz onların yardımcıları eczacı destek personeli arkadaşlar çok ulvi bir görev yapmaktasınız" dedi.
Çan'daki eczane destek personeli adına da Eray Şenol yaptığı konuşmada, belge alan arkadaşlarını kutlayarak başarılar dilerken, 6 aylık kurs boyunca emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından kursu bitiren 42 kursiyer Kardelen Düğün Salonu'nda yapılan törende gönüllerince eğlendi.