Samsun Tso'dan Saldırıya Tepki, Valiye Destek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kapatılan DTP'nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk'e yönelik saldırıyı tasvip etmediklerini belirterek, Samsun Valisi'ne destek çıktı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kapatılan DTP'nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk'e yönelik saldırıyı tasvip etmediklerini belirterek, Samsun Valisi'ne destek çıktı.
Salih Zeki Murzioğlu, Ahmet Türk'e yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Murzioğlu, şunları söyledi: "Gerekçesi ve şekli ne olursa olsun, hiçbir saldırı tarafımızca tasvip edilemez. İlimizde meydana gelen talihsiz durum Samsun'a mal edilemez, zira kişisel bir saldırı olduğu alenen bellidir. Göreve başladığı ilk günden bu yana ilimiz adına büyük bir özen ve şevkle çalışan Samsun Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu'nun Samsun'a katkıları çok büyüktür. Şahsım ve yönetim kurulum olarak cereyan eden bu talihsiz olayı ve bu durumun kamu görevlilerimize mal edilmesini şiddetle kınıyoruz."