'Dikili Bir Ağacım Olsa' Kampanyası Sona Erdi

Kuşadası'nın ilk ve tek özel okulu olan Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları'nın başlattığı "Dikili Bir Ağacım Olsa" kampanyası, büyük bir başarı ile sona erdirdi.

Kuşadası Özel Ü.Naci Akdoğan Okulları ile Ege Orman Vakfı işbirliğiyle 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı başında başlatılan kampanyada, öğrenciler ve veliler, başta belirlenen "1 koru (bin fidan)" hedefi aşıldı ve 2 koru 2 bin fidan rakamına ulaşıldı.
Ege Orman Vakfı yetkilileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, hep birlikte Seferihisar - Doğanbey mevkiinde buluşarak fidanlarını ve okullarının korusu olduğunu belirten tabelayı dikti. Böylelikle Ege Orman Vakfı ilk kez İzmir dışından bir okul ile koru oluşturdu ve Ü.Naci Akdoğan Okulu "Kuşadası ilçesinde korusu olan tek okul" unvanına sahip oldu.
Törende konuşan Ege Orman Vakfı Eğitim ve Gönüllü Sorumlusu Yasemen Bilgili, doğaya olan borçlarını ödediklerini belirtti ve öğrencilere plaketlerini teslim etti. Kolej Kurucu Temsilcisi H.Cengiz Eğriboz, "Fidan alan herkesi kutluyor ve Ü.Naci Akdoğan Okulları Korusu'na olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne mutlu bize ki doğa dostu öğrencilerimizin yanı sıra doğa dostu velilere de sahibiz" dedi.