Aydın Geleneksel Zeka Oyunları Ve Matematik Yarışması 3 Nisan'da Yapılacak

Aydın Özel Yesevi Koleji tarafından geleneksel hale gelen ve onlarca proje ve dahi öğrencinin ortaya çıktığı zeka oyunları ve matematik yarışması 3 Nisan günü gerçekleşiyor.

Bu yıl 7.'si düzenlenen yarışmanın 3 Nisan Cumratesi günü yapılacağını belirten Özel Yesevi Koleji Müdür Yardımcısı Erhan Nemutlu, tüm öğrencilerin yarışmaya davetli olduğunu söyledi.
Özel Yesevi Koleji'nin geleneksel hale getirdiği Matemetik ve Zeka Oyunları Yarışması hakkında bilgi veren Nemutlu "Özel Yesevi Koleji genç beyinleri hem eğlendiriyor hem yarıştırıyor. 3 Nisan Cumartesi günü geleneksel hale getirdiği Matemetik ve Zeka Oyunları Yarışması'nın 7. sini gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı yarışma merkez ve çevre okullardan gelen öğrencilerin kaynaşmasını da sağlıyor. Bu yarışmada dereceye giren öğrenciler, onları yönlendiren rehber öğretmenleri ve okulları ödüllendiriliyor. Her geçen gün ilginin arttığı bu yarışmalara sadece 8. sınıf öğrencilerimiz katılıyor. Üç bölüm ve 60 sorudan oluşan bu yarışmaya kendini ispatlamak ve eğlendirmek isteyen her öğrencimizi bekliyoruz" dedi.