Kurtlar Vadisi Pusu 82. bölüm fragmanı KGT'nın yıkılışı!

Kurtlar Vadisi 82. bölümü ile yine izleyiciler ekran başına kilitleyecek.Kurtlar Vadisi 82. bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi 82. bölümdeki şok olaylar!

Kurtlar Vadisi 82. bölümü ile yine izleyiciler ekran başına kilitleyecek.Kurtlar Vadisi 82. bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi 82. bölümdeki şok olaylar!

Kurtlar Vadisi 82. bölümünün fragmanının yayınlanması ile birlikte Vadi hayranları şok üstüne şok yaşıyor. Diziden Abdülhey'in ayrılışı mı yoksa Polat'ın kararı mı yoksa Memati'nin durumumu daha önemli bilinmez ama bu haftaki Vadi'nin çok konuşulacağı kesin.

82. bölüm fragmanında Abdülhey'in öldüğü ve Polat Alemdar'ın görevini bıraktığı gözlemleniyor.

Bir çok merak uyandıran gelişme ile izleyicilere sunulan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 82. bölüm fragmanı şimdiden izleyicileri 2'ye böldü.

Fan sitelerinde, forumlarda ve konuyla ilgili yazdığımız haberlere yapılan yorumlarda kafalarda oluşan soru işaretleri paylaşılırken, Polat Alemdar'ın görevini gerçekten bırakıp bırakmayacağı ise en büyük merak konusu. Kimi izleyiciler bunların hepsinin bir oyun olduğunu Polat Alemdar'ın bütün sorunlara çözüm bulmak için bir planı olduğunu iddia ederken, kimi izleyiciler de yaşanan gelişmelerden dolayı duydukları üzüntüleri dile getirdi.

Fragmanın sonunda Abdülhey'in mezarı başında yaşanan olay ise Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını şoke ederken mezar taşına sıçrayan kanın kime ait olduğu ise merak konusu oldu.

Tüm bu gelişmelerle birlikte Kurtlar Vadisi Pusu hayranları 82. bölüm için Perşembe günün beklerken, dizinin bu hafta özetsiz yayınlanacağı duyruldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 82. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız