Abd Çorumlular Derneği'nden Alaca Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Yönetim Kurulu Üyesi ve ABD Çorumlular Derneği Başkanı Üzeyir Şahin, Alaca Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Alaca Kaymakamı Şahin Arsal, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Meclis Üyesi Abdurrahman Karagöz'ün de hazır bulunduğu ziyarette Şahin, Engelliler Derneği'ne yardım ve destek olma süzü verdi.
Engelliler Derneği'nin çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten Şahin, derneğin faaliyetlerini internet üzerinden takip ettiklerini ifade etti. Engelliler Derneği'ne bağışlanmak üzere bir tekerlekli sandalye sözü veren Şahin, derneğin yapmış olduğu gıda yardımlarına bir nebze de olsa katkı sağlayacak olan 20 adet gıda paketini de derneğe hibe etti. Şahin, böyle hassas bir konuda toplumda duyarlılık sağlamaya çalışan dernek yöneticilerine de teşekkür etti.
Engelliler Derneği Başkan yardımcısı Zeki Dilmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dilmen, Avrupa'daki ve Amerika'daki Alacalıların yardım ve desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.