'Sıkıysa Yakala' Filmine Özendi

Steven Spielberg'in yönetmenliğini yaptığı Leonardo DiCaprio'nun başrölünü üstlendiği Catch Me if You Can (Sıkıysa Yakala) filmine özenen ve kendini pilot üsteğmen olarak tanıtarak sahte Euro'lar ile lüks bir yaşam süren şahıs yakalandı

'Sıkıysa Yakala' Filmine Özendi
  Steven Spielberg ' in yö ; netmenliğini yaptığı Leonardo DiCaprio ' nun başrö ; lü ; nü ; ü ; stlendiği Catch Me if You Can ( Sıkıysa Yakala ) filmine ö ; zenen ve kendini pilot ü ; steğmen olarak tanıtarak sahte Euro ' lar ile lü ; ks bir yaşam sü ; ren şahıs yakalandı .
Polis , Kara Harp Okulu ö ; ğrencisiyken birinci sınıftan atılan Ziya S . T . ' nin lü ; ks arabası ve sahte Euro ' lar ile lü ; ks bir yaşam sü ; rdü ; ğü ; ihbarları ü ; zerine şahsı takibe aldı . İki aylık takip sonucu bir kadın polis memuru , Facebook ' ta Ziya S . T . ' ye ulaşıp kendini ' hostes ' olarak tanıttı . Ziya S . T . de hostes olarak tanıdığı kadın polis memuruyla buluşmak iç ; in bir yer sö ; yledi . Buluşma yerine giden Ziya S . T . karşısında polisleri buldu .

Antalya Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Kaç ; akç ; ılık ve Organize Suç ; larla Mü ; cadele Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Mali Suç ; lar Bü ; ro Amirliği ekibi tarafından dü ; zenlenen operasyonla yakalanan sahte pilot ü ; steğmen Ziya S . T . ' nin İstanbul ' dan getirdiği sahte Euro ' ları piyasaya sü ; rerek Antalya ve İstanbul ' da lü ; ks bir yaşam sü ; rdü ; ğü ; belirtildi . Ziya S . T . ' nin ayrıca birç ; ok kadınla ilişki kurduğu ö ; ğrenildi .