Özel Serhat İlköğretim Okulu'nda Spor Şenliği

Van Özel Serhat İlköğretim Okulu'nca bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Spor Olimpiyatları' başladı.

Özel Serhat İlköğretim Okulu'nda Spor Şenliği
  Sıhke Caddesi üzerinde bulunan okulun spor tesislerinde düzenlenen ' 5 . Spor Olimpiyatları ' nın açılış törenine Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ve Okul Müdürü Yaşar Yılmaz ile öğrenci ve velileri katıldı . Koşu , jimnastik , gülle , cirit , tekvando , yakan top , futbol , voleybol ve masa tenisi branşlarında düzenlenen olimpiyatlara öğrenciler büyük ilgi gösterdi .
Törende bir konuşma yapan İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Sancar , bu tür sportif faaliyetlerin öğrencilerin kendine güvenini artırdığını kaydetti . Sporun insanları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını belirten Sancar , öğrencilerin bu tür etkinliklere mutlaka zaman ayırmaları gerektiğini kaydetti .
Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz ise öğrencilerin bu tür faaliyetlerle ders ve sınav stresinde uzaklaştıklarını söyledi . Yılmaz öğrencilerin düzenlenen etkinliği çok beğendiklerinden dolayı eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar devam edeceğini söyledi . Yılmaz , ayrıca her branşta dereceye girecek olan öğrencilerini ödüllendireceklerini kaydetti .