7. Kattan Atlayan Lise Öğrencisi Genç Kız Öldü

Eskişehir'de, lise öğrencisi genç bir kızın 7. kattan atlayarak intihar ettiği bildirildi.

İddiaya göre, Yenidoğan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi C.Ö. (17), girdiği bunalım neticesinde, kaldığı 10 katlı bir apartmanın 7. katındaki dairenin balkonundan aşağıya atladı. Ağır yaralanan ve 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.Ö. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babasının İstanbul'da mide ameliyatı olması sebebiyle babaannesiyle kaldığını belirtilen C.Ö.'nün bıraktığı nota, "En kötü günlerimde yanımda kimse olmadı. Kendimi hep yalnız hissettim. Beni affedin. Bu hayatı yaşayamadım, hayata tutunamadım. Herkesten özür diliyorum" diye yazdığı öğrenildi.
C.Ö.'nün bilgisayarında kayıtlı 'Dünyada ölümden başkası yalan' adlı şarkıyı dinledikten sonra aşağıya atladığı ve bir süre önce ağabeyi tarafından anne ve babasıyla birlikte boğularak öldürülen ve evleri ateşe verilen Melike Balaban'ın çok yakın arkadaşı olduğu, olay günü Melike'yi evlerine davet edemediği için vicdan azabı duyduğu iddia edildi.
C.Ö.'nün evinin duvarında Melike Balaban'ın öldürülmesiyle ilgili yayımlanan gazete küpürlerinin asılı olduğu öne sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.