Gümüşhane Özel İdare İş Mevsimine Erken Başladı

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekipleri Torul ilçesine bağlı Kocadal ve Gülaçar köy yollarında geniş çaplı bakım ve onarım çalışması yaptı.

Gümüşhane Özel İdare İş Mevsimine Erken Başladı
Geçtiğimiz ay başlanan çalışmaların ardından çukur tarlasına dönen Gülaçar-Kocadal köy yolu arasında stabilize ve malzemeli bakım çalışması yapıldığını söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, "Ekiplerimizin yoğun gayreti ve hava şartlarının da uygun olması ile birlikte kangren haline dönen yolu standart hale getirdik" dedi.
Yolda yapılan çalışmaları incelemek için bölgeye giden Genel Sekreter Yalçın, 6 iş makinesinin bölgede aynı anda çalışma yaptığını belirterek "Her iki köy arasında yaklaşık 10 kilometrelik mesafedeki yol sathı çok bozuk ve çukurlarla doluydu. Ekiplerimizin yaptığı çalışmaların ardından yol standart hale geldi. Ekiplerimiz Kocadal ve Gülaçar arasındaki yolun yanı sıra köylerdeki mahalle yollarına da malzemeli bakım yaptılar. Kocadal yolunu bitirdik. Şimdi Gülaçar köyü ve Esentepe mahallesi arasındaki bölgede çalışıyoruz. En kısa zamanda burayı da bitirdikten sonra Işık, Bahçelik ve Övündü köy ve mahalle yollarında malzemeli bakım yapacağız" diye konuştu.
Yalçın, Musalla köyü Dedeli mahallesinden başlayan çalışmaların ardından Gülaçar ve Kocadal köylerinde yolda yaklaşık 6 kilometre stabilize 20 kilometre de malzemeli bakım yaptıklarını belirtti.