Gıda Maddeleri Odası'na Polis Operasyonu

Kısa bir süre önce başkanlık seçimini gerçekleştiren Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası'ndaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle polis ekipleri 2001 yılından bu yana düzenlenen belgelere el koydu

Kısa bir süre önce başkanlık seçimini gerçekleştiren Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası'ndaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle polis ekipleri 2001 yılından bu yana düzenlenen belgelere el koydu.
28 Şubat 2010'da genel kurulunu gerçekleştiren Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası'ndaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle polis ekipleri operasyon başlattı. Operasyon kapsamında 2001 yılından bu yana oda adına düzenlenen tüm resmi evrak, fatura ve irsaliyelere el kondu. Kimliği belirlenemeyen oda yönetimine yakın bir yöneticinin ihbarıyla Milas Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 2001 yılından 21 Aralık 2009 tarihine kadar, polis ekipleri tarafından resmi evraklarda inceleme başlatıldı.
Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, soruşturmayı doğrulayarak incelemenin kendi dönemiyle değil, daha önceli dönemlerle ilgili olduğunu söyledi.