Aziz Yıldırım Özhan Canaydın'ı anlattı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım dün akşam Star TV ana haber bültenine bağlanarak Özhan Canaydın'ı anlattı.

Aziz Yıldırım Özhan Canaydın'ı anlattı
"Acımız büyük" diyerek sözlerine başlayan Aziz Yıldırım, Özhan Canaydın'ın ailesine, Galatasaray camiasına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Özhan Canaydın'ın başkanlığı döneminde yani 6 yıl boyunca bir asırı geçkin süredir ezeli rakip olan 2 kulübün başkanlığını aynı dönemde yürüttüklerini anlatan Yıldırım, "Zaman, zaman görüş ayrılığımız olmasına rağmen, kendisiyle çok güzel bir dostluğumuz vardı. Her zaman nazik ince ama işinin ve diplomasinin inceliklerini iyi bilen bir insandı. Her zaman gönlümüzde Özhan Ağabeyimiz olarak kalacaktır" diye konuştu.

Sözlerinin devamında Özhan Canaydın'ın zor dönemlerde başkanlık yapmasına rağmen sükunetini her zaman koruduğunu belirten Yıldırım, "Hiç bir zaman sinirlenmezdi. Kendisine hakim olamadığını hiçbir zaman görmedik. Zor dönemlerde başkanlık yaptı hem kulüpler birliği olarak, çünkü federasyon seçimlerinin çok revaçta olduğu dönemde başkanlık yaptı. Çünkü orada ince bir diplomasi yapması gerekiyordu. Gayet iyi ayarlamalarla ve o günkü şartları iyi değerlendirerek, Türk sporuna büyük katkılarda bulundu. Galatasaray Kulübü'nün başkanlığını yaptığı dönemde de kendisi tabiki Galatasaray Kulübü'nün içinde bulunduğu zorluklardan Galatasaray Kulübü'nü Seyrantepe gibi büyük bir projeye imza atarak, Galatasaray'ın belki de gelecekteki garantisi olmuştur" ifadelerini kullandı.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ