Çocukları Olmayan Çiftin Yurttan Aldıkları Evlatlık Kazada Can Verdi

Bursa'da 25 senelik evli çiftin çocukları olmadığı için yurttan aldıkları 7 yaşındaki evlatlık, otomobilin altında can verdi

Çocukları Olmayan Çiftin Yurttan Aldıkları Evlatlık Kazada Can Verdi
  Bursa ' da 25 senelik evli ç ; iftin ç ; ocukları olmadığı iç ; in yurttan aldıkları 7 yaşındaki evlatlık , otomobilin altında can verdi . Vicdansız sü ; rü ; cü ; olay yerinden firar etti . Ç ; ocuğunun ö ; lü ; m haberini gö ; zyaşları iç ; inde alan gerç ; ek babası Zeki Arman , ' Durumum iyi ama eşimin psikolojik problemleri olduğu iç ; in 3 ç ; ocuğum yurtlarda kalıyor ' dedi .
Edinilen bilgiye gö ; re , Millet Mahallesi ' nde oturan ve bir işyerinde işç ; i olarak ç ; alışan Yusuf Ö ; ner ( 46 ) dü ; n ilkö ; ğretim okulu birinci sınıf ö ; ğrencisi ç ; ocukları Orhan , eşi Safinaz Ö ; ner ( 45 ) , kardeşi Nasıh ( 40 ) ve yengesi Ayşe Ö ; ner ( 39 ) ile birlikte Kü ; ç ; ü ; kbalıklı Mahallesi ' nde oturan bir akrabalarının evine taziye ziyaretinde bulunmak ü ; zere yola ç ; ıktı . Saat 20 . 30 sıralarında yü ; rü ; yerek evlerine gitmekte olan Ayşe Ö ; ner ile elinden tuttuğu yeğeni Orhan Ö ; ner ' e karşı yö ; nden gelen sü ; rü ; cü ; sü ; ve plakası
belirlenemeyen beyaz renkli bir minibü ; s ç ; arptı . Yusuf , Safinaz ve Nasıh Ö ; ner ' in kaç ; arak kurtulduğu kazada 4 ç ; ocuk annesi yenge Ayşe Ö ; ner ile ü ; vey baba Yusuf Ö ; ner ağır yaralandı . Olay yerine gelen 112 ambulansı ile hastaneye kaldırılan yaralılardan talihsiz ç ; ocuk yolda yaşamını yitirirken kaburgaları ve bacakları kırılan yenge Ayşe Ö ; ner ise yoğun bakımda tedavi altına alındı .

KAZADAN DRAM Ç ; IKTI
Kazada hayatını kaybeden ve geç ; en yıl sü ; nnet cemiyeti yapılan Orhan Ö ; ner ' in annesinin yaşadığı psikolojik problemler sebebiyle devlet korumasına alındığı ö ; ğrenildi . Sosyal Hizmetler İl Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne bağlı Sırameşeler Ç ; ocuk Esirgeme Kurumu ' nda kalan 7 yaşındaki Orhan Ö ; ner ' in 3 yıl ö ; nce ç ; ocukları olmayan Ö ; ner ailesine evlatlık verildiği ö ; ğrenildi .

KAZAYI DUYAN BABA GÖ ; ZYAŞLARINA BOĞULDU
Olayın ardından yurt mü ; dü ; rü ; nü ; n haber verdiği Orhan Ö ; ner ' in gerç ; ek babası Zeki Arman gö ; zyaşlarına boğuldu . Maddi durumunun sıkıntılı olmadığını ifade eden baba , ' Eşimin psikolojik sıkıntıları olması sebebiyle 3 ç ; ocuğum devlet korumasına alındı . Ben kimseye evlatlık verilmesini istemiyordum . Kazayı duyunca elimdeki telefon yere dü ; ştü ; . Ben hakkımı arayacağım . 2 ç ; ocuğum daha yurtta . Birisiyle gö ; rü ; şü ; yorum ama diğeri ile gö ; rü ; ştü ; rmü ; yorlar . Bu benim hakkım değilmi . Ben baba değilmiyim ' dedi .
Minik ç ; ocuğun ü ; vey dayısı Cemil Tongal ise , ' Bizim gerç ; ek ç ; ocuğumuz olsa belki bu kadar ü ; zü ; lmezdik . Canımızdan bir parç ; a koptu . Ç ; ok seviyorduk ' diye konuştu .
Orhan Ö ; ner ' in okuduğu Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkö ; ğretim Okulu 1/C sınıfı ö ; ğrencileri ise arkadaşlarının ö ; lü ; mü ; nden habersiz ders işledi . Minik ö ; ğrencinin sırası ise boş kaldı .