Nazilli Güç Birliği Platformu, Nazilli Lisesi Müdürü Sercan Büzgülü'yü Ziyaret Etti

Nazilli'de 8 ayrı Sivil Toplum Örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Nazilli Güç Birliği Platformu, Nazilli Lisesi'ne yeni tayin olan okul Müdürü Sercan Büzgülü'yü ziyaret ettiler.

Nazilli Güç Birliği Platformu, Nazilli Lisesi Müdürü Sercan Büzgülü'yü Ziyaret Etti
Nazilli Sivil Toplum Platformu, yaklaşık 2 yıldır vekâleten bakılan ve yeni müdür atamalarında asaleten Çapahasan İlköğretim Okulu'ndan, Nazilli Lisesi'ne atanan Sercan Büzgülü'yü makamında ziyaret ettiler. Nazilli Güç Birliği Platformu Dönem Başkanı A.Cahit Coşkun yaptığı konuşmasında; "Nazilli Sivil Toplum Örgütleri olarak Nazillimizin en eski okuluna 2 yıldır bir Müdür atanmaması bizleri üzüyordu. Okulumuza sizin gibi başarılı ve hedef sahibi bir müdürümüzün atanması daha da çok mutlu etti. Okulumuzun her türlü sorununda elimizden gelen desteği sizlere vereceğiz. Sorunlarınızda her zaman kapımız açıktır" dedi.
Nazilli Lisesi Müdürü Sercan Büzgülü ise konuşmasında; "Okulumuza gelerek bizleri mutlu ettiniz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizlere her zaman destekte bulunmaktadır. Okullarımızın illaki çözülemeyen bazen Belediye, bazen de sivil toplum örgütlerimizin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Sizlerin desteği ile çözülebilecek sorunlarımızı ilk olarak size belirteceğiz. Bizleri ziyaret ederek verdiğiniz destek ve önemden dolayı teşekkür ederim. Eğitim ve Öğretim kurumlarına destekleriniz ile yarının geleceği çocuklarımıza yardım etmiş olacaksınız" dedi.
Konuşmaların ardından Sivil Toplum Platformu Üyeleri okul hakkında yapabilecekleri bir sorunun olup olmadığını sordular ve bilgi aldılar.