Eurasıa.com'da Sanal Operatörlerin Temsilcisi Trabzoncell

TrabzonCell, Telekom sektörünün önemli kongrelerinden Eurasia.com'da yer alacak tek takım sanal operatörü olarak başarısını dünya telekomünikasyon profesyonelleriyle paylaşacak.

TrabzonCell Satış ve Pazarlama Müdürü Evren Akçora, toplantıda yurtiçi ve yurtdışından gelen 400 katılımcıya TrabzonCell'i, projelerini, başarılarını ve Türkiye'nin rekabetçi ortamında hangi özellikleri ile fark yaratarak öne çıktıklarını anlatacak.
TrabzonCell Satış ve Pazarlama Müdürü Evren Akçora kongre ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Telekom sektörünün önemli kongrelerinden olan Eurasia Com'da Hazar, Merkez Asya ve Balkanlar'dan sektörde karar verici 400 kişiye TrabzonCell'i anlatacak olmaktan ötürü çok mutluyuz. Kongrede Futbol Kulübü temelli Mobil Sanal Ağ Operatörü konusunda örnek çalışma olarak gösterileceğiz. Bu kongrede TrabzonCell'i sektörün liderlerine anlatacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sanırım TrabzonCell'i hayata geçirdiğimizden bu yana ne kadar doğru ve başarılı işler yaptığımızı bir kez daha göstermiş olduk.
Abonelerimize kazandıran tarifelerimiz, kampanya ve yarışmalarımızla her geçen gün kendimizi yenilemeye ve yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu şekilde farkını ortaya koyan TrabzonCell'e taraftarlarımızın desteğinin devam etmesini bekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki, son söz taraftarın."
Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan kongrede program kapsamında ilk defa "Türkiye Özel Günü" gerçekleştirilecek. 65 milyon abone sayısıyla Eurasia'nın hem en büyük pazarı, hem de bölgenin öncüsü olan Türkiye için düzenlenecek özel günde, sektörün dinamik operatörleri ve yatırımcıları stratejik sunumlarını gerçekleştirecek. İki gün devam edecek kongrede 25 üst düzey operatör yöneticisi dahil olmak üzere 45 konuşmacı teknolojik gelişmeler, yeni hizmetler, verimlilik stratejileri gibi Telekom endüstrisinin
en önemli konularını konuşacak.