Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi İçin Yeni Bina Yapılıyor

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini 2010 yatırım programına aldıklarını ve ihale için gerekli olan 500 bin lira ödeneğin gönderildiğini ve kısa süre içerisinde ihalesinin gerçekleştirilerek yapımına başlanacağını söyledi

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi İçin Yeni Bina Yapılıyor
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini 2010 yatırım programına aldıklarını ve ihale için gerekli olan 500 bin lira ödeneğin gönderildiğini ve kısa süre içerisinde ihalesinin gerçekleştirilerek yapımına başlanacağını söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin 2010 yılı yatırım programına alındığını bildirdi. Milletvekili Tunç, "AK Parti iktidarı döneminde hizmete giren ve 13 diş hekimi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binalarının bir bölümünde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni bir binaya ihtiyacının olduğunu ve bu nedenle müstakil bir bina yapılması gerektiğini Sağlık Bakanımıza iletmiştik. Bakanlık bu talebimizi uygun gördü ve 2010 yatırım programına alarak, ihale için gerekli olan 500 bin lira ödeneği gönderdi" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, İl Sağlık Müdürlüğünün yer tespiti ve ihale hazırlıklarını yaptığını belirterek, kısa süre içerisinde ihale sürecinin tamamlanarak inşaata başlanacağını ve Bartın halkının modern bir binada hızlı ve kaliteli bir şekilde Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti alabileceğini söyledi.