Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı, Aydın merkez köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinlediler

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Teşkilatı, Aydın merkez köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinlediler. AK Parti İl ve Öğretmenevin'nde düzenlenen toplantılarda, muhtarlar kendi sorumluluk sahaları içerisinde yaşadıkları sorunlardan oluşan dosyaları AK Parti İl Teşkilatı'na sundular.
Gündüz merkez ilçe köylerin muhtarlarına yönelik toplantı Aydın İl Teşkilatı'nda düzenlenirken, toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda AK parti Aydın İl başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk muhtarların sorunlarını dinlediler.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, muhalefet lideri Deniz Baykal'ı anlamakta güçlük çektiğini belirterek ülke meselelerini bile parti meselesini dönüştürmekle suçladı. Demokratik açılımı önemsediklerini ve bunun herkese iyi anlatılması gerektiğini kaydederek, "Deniz Baykal'ın 1954-55 yıllarındaki, 1990 ve 2000 yılları ile bugünkü demokrasi anlayışını anlayabilmek mümkün değil. Bir zamanlar demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes'in yakasını 'Demokrasi isteyen' Baykal, bugün 'Biz Cumhuriyeti demokrasiye dövdürmeyiz' ifadesini kullanmaktadır. Biz AK Parti olarak Cumhuriyet'in ve ülkemizin temel değerlerine sonuna kadar bağlıyız. Ancak demokrasiden de vazgeçmeyiz. Bu nedenle köylerimizde de 'demokratik Açılım'ın en iyi şekilde bilinmesini istiyoruz" dedi.
Aydın'da bazıları tarafından iktidarı yıpratmak için çirkin dedikoduların üretildiğini, ancak güneşin balçıkla sıvanamayacağını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, sağlıktan eğitime, barajlardan hidroelektrik santrallerine kadar yapılan yatırımlardan söz etti. Bu zamana kadar bitirilemeyen, Çine ve İkizdere Barajları'nı bitirmenin AK Parti iktidarına nasip olduğunu, ADÜ Tıp Fakültesi dekanlığı ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin de tamamlandığını kaydeden Erdem, "Doğumevi Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor. Şevketiye Köyü yakınlarında 1200 yataklı bölge hastanesini yapımı için alışmalar devam ediyor" dedi.
Yerel yönetimlere ağırlık verdiklerini ve bu konuda da pek çok yasal düzenleme yaptıklarını ifade eden Aydın Milletvekili Mehmet Erdem "Şehirdeki tüm imkanların köylerde de olması için çalıyoruz. Sizlerin karşılaştığı sorunları çözmek için bu tür toplantıları düzenliyoruz" diye konuştu.
Toplantıya hazırlıklı gelen muhtarlar yaşadıkları sorunlarla ilgili hazırladıkları dosyaları teslim ederek, yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım istediler.