Yaşar Karayel'den Öğrencilere Mont Ve Ayakkabı Yardımı

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, üyesi olduğu merkezi İstanbul'da bulunan Tomarzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Tomarza'ya bağlı ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 500 mont ve ayakkabı dağıtımını gerçekleştirdi

Yaşar Karayel'den Öğrencilere Mont Ve Ayakkabı Yardımı
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, üyesi olduğu merkezi İstanbul'da bulunan Tomarzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Tomarza'ya bağlı ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 500 mont ve ayakkabı dağıtımını gerçekleştirdi.
Tomarza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yönetiminde bulunan AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel, Tomarza ilçesinde ve köylerinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik mont ve kışlık ayakkabı yardımında bulundu. Karayel, ilçenin 4 ilköğretim okuluna yapılacak yardımları ilk olarak pilot bölge olan Alakuşak İlköğretim Okulu ve 50. Yıl İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirdi. Alakuşak İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle sohbet eden Yaşar Karayel, maddi durumun zorluklarını yakinen kendisinin yaşadığını belirterek, "Ben eğitim alırken, maddi zorlukların ne demek olduğunu çok iyi yaşadım. Sizlerin de bu zorlukları yaşamaması için çalışıyoruz. Bizler okurken ayakkabı bulamazdık. İnşallah sizler bu zorlukları çekmezsiniz" dedi.
Konuşmaların ardından, Alakuşak ve 50. Yıl İlköğretim Okulları'nda yardımlar verilmeye başlandı. Karayel, burada öğrencilere mont ve ayakkabılarını verirken, geri kalan yardımları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla yardıma muhtaç öğrencilere verileceğini söyledi.