Merzifon Belediyesi Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi

Merzifon Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Mali Müşavirlik Bürosu, Belediye Tabibi, Park Bahçe Müdürlüğü'nün hizmet vereceği ek bina hizmete girdi.

Merzifon Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılışı yapılan Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri'ne ek olarak yapılan ve kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Bağlarbaşı Düğün Salonu'nun açılışının hemen ardından Merzifon Belediyesi ek hizmet binası da tamamlandı. 165 bin liraya mal olan ve 3 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanan ek binada Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Mali Müşavirlik Bürosu, Belediye Tabibi, Park Bahçe Müdürlüğü hizmet verecek.
Yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, "İş başına geldiğimiz ilk günden beri tek bir hedefimiz var, o da Merzifonlu hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunabilmek. Bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. Aynı ay içerisinde 2 tesisi hizmete sunmak Merzifon Belediyesi için son derece güzel bir olaydır. Artan nüfus ve gelişen Merzifon'a paralel olarak belediyemizde de müdürlük sayısı arttı. Merzifonlu hemşehrilerimize daha rahat hizmet sunabilmek açısından gerekli olan binayı 3 ayda tamamladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.