Malatya Valisi esnafı ziyaret etti

Malatya Valisi Ulvi Saran, beraberindeki heyet ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Malatya Valisi esnafı ziyaret etti
Fuzuli caddesindeki işyerlerini ziyaret eden Vali Saran, işletmelerdeki organizasyon şekillerinin değiştiğini söyleyerek, pazarlama tekniklerinin değişimden geçtiğini söyledi. Dünyadaki arz talebinin fazla olduğunu söyleyen Vali Saran, bu durumda kalitenin ve pazarlamanın ön plana çıktığını ifade etti.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, esnafın durumu soruduğunda şükür etmesinden dolayı, bunun yanlış anlaşıldığını aksine durumun kötü olduğunu söyledi. Keskin, küçük esnaflara getirilecek sınırlandırma kadar marketlerede sınırlandırma getirilmesi gerektiğini söyledi. Keskin, böylesi birdurumda esnafın büyük marketlerle rekabet etmesinin zor olduğunu ve birleşme konusunda da sermayesinin yetersiz kalacağını kaydetti. Keskin, Vali Saran'a esnaflara yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eti.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'ta şehir içindeki büyük marketlerin şehir içinden çıkması gerektiğin isöyledi. Marketler Yasası'nın çıkması gerekitğini kaydeden Erkoç, Vali Saran'ın esnafları gezerek halini ve hatırını sormasının moral açısında önemli olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Vali Saran, esnafları ve işyerlerini tek tek ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorup, piyasa durumu hakkında bilgi edindi.