Honda CR-Z ile “Her Litreyi Yaşa”

Honda Motor Avrupa, yeni sportif hibrid aracı CR-Z'i Avrupa'daki tüketicilerle buluşturduğu projesi “Her Litreyi Yaşa”yı hayata geçiriyor.

Honda CR-Z ile “Her Litreyi Yaşa”
CR-Z, katılımcıların deneyimlerini kaydedecek kameralar ile donatılacak ve Avrupa genelindeki yolculukları ve yaşadıkları kayıt altına alınacak. Ödül sahibi, İsviçre doğumlu film yapımcısı Claudio Von Planta da eşsiz bir belgeselin oluşturulması için katılımcıların maceralarını filme alacak.

Her Litreyi Yaşa projesi, Honda CR-Z’nin Avrupa’da satışa sunulmasından önce gerçekleşecek ve şanslı katılımcılar bu yeni sportif hibrid otomobili deneyimleme şansını elde edecekler.

Bu sosyal medya etkinliğinde yer almak için katılımcıların hayal ettikleri yolculuğun türünü, zorluklarını veya CR-Z ile sürüş yapmak istediği yerleri www.liveeverylitre.com sayfasına girmesi yeterli.

Başvuruların gönderilmesinden sonra seçimlerine göre katılımcılar sosyal medya kanalları üzerinden deneyimlerini online olarak paylaşabilecekler. Arkadaşlarına, ailelerine, iş arkadaşlarına ve daha geniş topluluklara başvurularını tanıtabilmeleri için Her Litreyi Yaşa web sayfasına görüntülerini yükleyebilecekler ve izleyicilerin oylamasına sunacaklar.

Her Litreyi Yaşa projesine başvurular 15 Mart 2010 tarihine kadar devam edecek ve kazanların filme alınacağı yolculuklar Mayıs ayında gerçekleşecek.