'Samsun'da Var, Samsun İçin Al' Kampanyasına Destek

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Şeref Songör, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret ederek, 'Samsun'da Var, Samsun İçin Al' kampanyasına destek verdi

'Samsun'da Var, Samsun İçin Al' Kampanyasına Destek
Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Şeref Songör, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret ederek, "Samsun'da Var, Samsun İçin Al" kampanyasına destek verdi.
Aynı zamanda Makromarket Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı olan Şeref Songör, organizasyondan dolayı Samsun TSO Başkanı Murzioğlu'nu ve Yönetimini tebrik etti. Kampanyaya övgüler yağdıran Şeref Songör, "Samsun için gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsunuz. Sizi kutluyorum. Başlattığınız kampanya çok doğru bir hareket. Bugün gidin bakın dış devletlerde insanlar kendi ülkelerinin ürettiği malları tercih ediyorlar. Türkiye'de de böyle olmalıdır. Eğer komşunuza aş, iş istiyorsanız komşunuzu tercih etmelisiniz. Onun için bu kampanyayı çok önemsiyorum" dedi.
Makromarketler Mağazalar Zinciri olarak kampanyayı sonuna kadar destekleyeceklerini ifade eden Songör, "Kampanya çok iyi bir düşünce. Kampanyanın yaşayan bir proje olacağına inanıyorum. Hem şahıs hem de Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı olarak projeye her türlü desteğe varım. Projenin her aşamasında ihtiyaç duyulduğunda yardıma hazırız. Ayrıca, böylesi önemli projeyi, federasyonumuzun önümüzdeki ay Bursa'da yapacağı, 'Yerel Zincirler Buluşuyor' toplantısında da örnek göstereceğim ve herkesin yapmasını isteyeceğim" diye konuştu.

"KAMPANYA GİDEREK BÜYÜYOR"
Desteklerinden dolayı Şeref Songör'e teşekkür eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, "Daha yolun başındayız. Bu kampanyayı çok uzun soluklu düşünüyoruz. Ama daha yeni başlatmamıza rağmen kampanya büyük ilgi gördü. Bu da bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. Sizlerin de desteğiyle kampanyanın daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Şeref Songör, kampanyaya ait yelek ve şapka ile birlikte objektiflere poz verdi.