Tarsus'ta Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Satıcılarına Darbe

Mersin'in Tarsus ilçesinde polisin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tarsus'ta Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Satıcılarına Darbe
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretini önlemek ve kullanımını en aza indirmek amacıyla sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. M.E. isimli şahsın iş yerinde yapılan aramada koliler içerisinde çeşitli markalarda bin 500 paket kaçak sigara, M.İ.'nin ikametinde ise bahçede kapalı sera içerisinde boyları 25 cm ile 50 cm arasında değişen toplam 750 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Polis ayrıca A.G. isimli şahsa ait otomobilde yapılan aramada 5 poşet içerisinde toplam 4 kilo 500 gram kubar esrar maddesi buldu. Gözaltına alınan 3 zanlı, haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ve suç delilleriyle birlikte adli makamlara sevk edildi. M.İ ve M.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.G. ise tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.