Yeni Fiat Doblonun Tanıtımı Kokteyli Gerçekleştirildi

Adıyaman'da yeni Fiat Doblo ticari otomobilin tanıtımı düzenlenen kokteylle yapıldı.

Yeni Fiat Doblonun Tanıtımı Kokteyli Gerçekleştirildi
Sayınlar Otomotiv'de gerçekleştirilen tanıtıma çok sayıda davetli ve üst düzey yönetici katıldı. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı tanıtım kokteylinde yeni Fiat Doblo'ya vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Kokteylde çiğ köfte ikramı yapıldı.
Sayınlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özsayın, "Mevcut Fiat Doblo modelinden tamamen farklı olarak, yepyeni bir platform üzerine sınıfının konfor ve müşteri beklentileri göz önüne alınarak sıfırdan geliştirilen Doblo'nun hem profilinde hem de arka bölümdeki evrimsel değişikliklere ek olarak karakterini belirleyen yeni yüz tasarımıyla da fark yarattı" dedi.
Düzenlenen tanıtım kokteyline gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden Sayınlar Otomotiv Satış Müdürü Yalçın Dirican ise, "Davetlilerimizin tanıtım kokteyline yoğun ilgi göstermeleri bizleri sevindirdi. Bu vesileyle Yeni Fiat Doblo aracımızı piyasaya sürmenin mutluluğunu bizlerle paylaşan bütün davetlilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.