Milas Emlakçılar Odası'nda Başkan Baklan Güven Tazeledi

Milas Emlak Müşavirleri Derneği'nin üçüncü olağan kongresinde mevcut başkan Faik Baklan güven tazledi.

Milas Emlakçılar Odası'nda Başkan Baklan Güven Tazeledi
MİTSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongrede, Divan Başkanlığına Nazmi Doğru seçilirken; İsmail Kesken, Mehmet Sert ve Salih Önel divan üyeliklerine getirildi.
Açılış ve yoklama, Divan teşekkülünün seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı, Faaliyet ve Denetim raporlarının okunması ve ibra edilmesi, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, Denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi, Haysiyet, Disiplin ve Sicil Kurulu üyelerinin seçimi, 2010-2011 ve 2012 yıllarına ait tahmini bütçe, Dilek ve Temenniler bölümünden oluşan kongrenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Faik Baklan, görevde bulundukları süreçte en önemli mücadelenin, korsan emlakçılarla yapıldığına dikkat çekerek; "Bu mesleği yapan bizler kendimizden emin inandırıcı ve ayaklarımızın üzerinde sağlam durduğumuz sürece karşımızdaki insanlarda bizlere tepki verir, İnanır ve hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacaklardır. Haydi hep birlikte yeni bir güç yeni bir heyecan güven dolu bir ekip için desteğinizi ister. Genel Kurulumuzun hepimize hayırlı olmasını temenni ederim. Yeniden görev verilmesi halinde, kaldığımız yerden bir adım değil, birkaç adım ileriye gitmek için ben arkadaşlarım çaba harcayacağız" dedi.
Yapılan açılış konuşmasının ardından gündem gereği; faaliyet ve denetim raporları okundu ve oybirliği ile ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan konuşmacıların ardından başkan adayı Mehmet Kırkık ve arkadaşları, adaylıktan çekildiklerini divan heyetine bildirdiler.
Beklenmeyen bu gelişmenin ardından tek liste ile yapılan seçim sonunda; 74 üyeden 56'sı oy kullandı. Kullanılan 41 oyu alan Faik Baklan 3 yıllığına yeniden başkan seçilirken; listesinde yer alan isimler ise şunlar: Muzaffer Karaman, Hadi Karasu, İsmail Keskin ve Burhan Ünver.
Salih Önel, Enver Akdemir ve İnciser Özdikmen Denetleme Kurulu Üyeliğine seçilirken; Zafer Pınarlık, Nihat Çiftçi ve Hasan Baçlı da, Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.