Başkan Barutçu'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Sağlık-Sen Kahta Temsilciliğine seçilen Yasin Barutçu'ya 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

Başkan Barutçu'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Gurup Başkanı Uzm. Dr. İlyas Öner, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr Ahmet Yeğenoğlu, Dr. İshak Şan, Hastane Müdürü Celalettin İnal, Müdür Yardımcıları Halil Armağan ve Ahmet Dinçer, Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyarette, aile hekimliği, yeni yapılan 150 yataklı devlet hastanesi, sivil toplum kuruluşlarının önemi gibi konular konuşuldu.
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Gurup Başkanı Uzm. Dr. İlyas Öner ziyarette yaptığı konuşmada, "Kahta Devlet Hastanesi yeni hizmet binası yakın zamanda faaliyete geçecek ve vatandaşlara en kaliteli sağlık hizmetlerini sunmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık-Sen Kahta ilçe başkanlığına seçilen Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum" dedi.
Sağlık-Sen Kahta İlçe Başkanı Yasin Barutçu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her şeyden önce amacımız, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması, bu hizmeti sunan sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının, özlük ve mali haklarının tam anlamıyla iyileşmesidir. Sağlık-Sen Kahta temsilciliği olarak, her zaman üyelerimizin yanında olduk. Sağlık çalışanlarının sorunlarını onlarla birlikte yaşadık ve onlarla birlikte çözmeye çalıştık. Yeni dönemde, üyelerimizin yerelde ve genelde sorunlarını çözmek için, gerekli öneriler ve projeler üretmeye ve bunları yetkili makamlara ulaştırmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.