Akçakale Tarımspor Minikler Futbol Takımı Şanlıurfa'yı Temsil Edecek

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Tarımspor, U-14 yaş grubu gençleri futbol müsabakalarında elde ettiği şampiyonluklarını Kaymakam Şefik Aygöl ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile paylaştılar.

Akçakale Tarımspor alt yapısı olarak yaklaşık 3 yıldır yetiştirilen 14 yaş grubu gençlerin başarılı çalışmaları ilk meyvelerini verdi. Altyapı çalıştırıcıları tarafından büyük emekler verilerek Akçakale'de ilk defa Şanlıurfa'yı temsilen bölgelerle gidecek olan Tarımspor altyapı takımı, ilçede sporseverleri büyük sevince boğdu. Minik sporcular bu başarılarını İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını hediye ettiler.
Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Akçakale tarihinde yaşanan bu büyük başarının arkasındaki en önemli unsurun dayanışma olduğunu vurgulayarak, "Bugün Tarımsporun alt yapısı olarak yetiştirilen sporcular, ilçe tarihinde büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarıyı sadece bir takım başarısı olarak değil, başarıya inanmış bir ekip çalışmasının ürünüdür. Bu çalışmada emeği geçen herkesi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Çocuklarımızın her zaman yanında olacağım" dedi.
Minikler daha sonra Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek temsilen kupayı hediye etti. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, miniklerin ziyaretinden etkilendiğini ifade ederek, "İlçemizi temsil eden genç sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Bu başarı ilçemizin başarısıdır. Bizde Akçakale Belediyesi olarak bu başarıyı gösteren gençlerimize sahip çıkarak gerekli yardımları yapacağız "dedi.
Akçakale Tarımspor U-14 yaş grubu takımı daha önce Şanlıurfa'da yapılan futbol müsabakalarında birincilik elde ederek, ileriki günlerde yapılacak olan bölge yarışmalarında Şanlıurfa'yı temsil edeceği bildirildi.