Milletvekili Soner Aksoy'dan Turgut'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ile birlikte geldiği Simav'da günlük yayınlanan iki gazetenin patronu Mehmet Adil Turgut'a Mat Ofset Tesisleri'nde 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

Milletvekili Soner Aksoy'dan Turgut'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı ile birlikte geldiği Simav'da günlük yayınlanan iki gazetenin patronu Mehmet Adil Turgut'a Mat Ofset Tesisleri'nde 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İlçede çıkardığı iki günlük gazete ile Simav'ın sorunlarını kamuoyuna aktarmada önemli bir görev üstlendiği için Mehmet Adil Turgut'u kutlayan Aksoy, ilçenin kanayan yarası Simav Kütahya, Simav yolları ile Organize Sanayi Bölgeleri gibi konularda görüş alışverişinde bulundu.
Kütahya'nın en büyük ilçelerinden biri olan Simav'da genç yaşta günlük yayınlanan Gazete Efem ve Simav'ın Sesi gazetelerinin patronu olmasının Mehmet Adil Turgut'un omuzlarındaki sorumluluğu artırdığına dikkat çeken Aksoy, "Bu önemli bir güç. Aynı zamanda Sayın Turgut'un üstlendiği görevin de bir bakıma artması demektir. Turgut'un gazeteleriyle Simav'a, ilimize ve ülkemize yararlı çalışmalar yapacağına inanıyor ve kendisini kutluyorum" dedi.
Aksoy'un Mehmet Adil Turgut'a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın yanı sıra gazetelerin Yazı İşleri Müdürleriyle bazı köşe yazarları da hazır bulundu.