Kaçırılan 17 yaşındaki kız ailsine teslim edildi

Kırklareli'nde 60 yaşındaki evli bir kişi tarafından kaçırılarak 10 gün boyunca alıkonulduğu iddia edilen 17 yaşındaki kız ailesine teslim edildi.

Kaçırılan 17 yaşındaki kız ailsine teslim edildi
Kırklareli’nin Kayalı köyünde yaşayan E.Ü. (17), annesi Fatma Ü. ile birlikte ağabeyinin taşınmasına yardım etmek üzere 21 Ocakta Bursa’ya gitti.

Aile, genç kızın bir süre sonra ortadan kaybolduğunu iddia ederek polise başvurdu. Genç kızın bulunması için bir televizyon kanalındaki programa da katılan aile, çocuklarının bulunması için yardım çağrısı yaptı.

Programa yapılan bir ihbarda, kızın Bursa Karacabey’deki bir evde olduğu bildirildi. Program yapımcıları ve polis eşliğinde eve giden aile, dün kızlarına kavuştu.

Ailesi tarafından yaşadığı Kırklareli’nin Kayalı köyüne bugün getirilen E.Ü, akrabaları olan 60 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası olan Orhan G’nin kendisini zorla kaçırdığını ileri sürdü.

Anne Fatma Ü. ise 10 gündür gözyaşının dinmediğini, ama artık mutlu olduğunu dile getirdi.

Baba Casim Ü. de kızlarına kavuştukları için çok sevindiklerini ifade ederek, "Bu olayı yapan bizim akrabamızdı. Biz bundan böyle bir şey beklemiyorduk. Hem bizi yıktı hem de kendi ailesini yıktı" dedi.

Öte yandan, Bursa’da polis tarafından yakalandıktan sonra adli makamlara sevk edilen Orhan G. "küçük yaşta çocuğa cinsel istismar" suçundan tutuklanmıştı.