Vali İbrahim Özçimen Öğrencilere Ders Verdi

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi işbirliğinde hayata geçen Trafik Eğitim Aracı'nın ilk gününde ders verdi.

Vali İbrahim Özçimen Öğrencilere Ders Verdi
Trafik eğitim aracı ile il merkezdeki tüm ilköğretim okullarında trafik, çevre ve deprem konularında dersler verilmesi planlanırken, öğrenciler küçük yaşta bilinçlendirilecek. Trafik Eğitim Aracı'nın ilk dersi Sultanbey Köyü İlköğretim Okulu'nda yapılan törenle verildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Vali Özçimen, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk ve diğer davetliler katıldı.
Düzenlenen törende konuşan Okul Öğretmeni Talat Çetin ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürü Murat Sönmez, trafik bilincinin küçük yaşlarda verilmesinin önemine değindiler. Daha sonra söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer ise bu eğitimin önemine değinerek, okullarda küçük yaştaki çocuklara bu araç sayesinde güzel bilgiler verileceğini aktardı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları ortak çalışma sayesinde çocuklara yararı bilgiler verecekleri için mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk ise çocukları genç yaşta bilinçlendirmek için yapılan projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen, eğitim aracına binerek ilk dersini verdi. Vali Özçimen, 28 mevcudu bulunan okulda ilk dersi trafik konusunda verdi. Önce ders veren Özçimen, daha sonra öğrencilerin yanına oturarak dersi dinledi.