Roman Gençler Pompalı Tüfekle Ders Vermek İstemiş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Armutlu mevkiinde, bir gece kulübünü kurşunlayarak kaçan 7 kişi Bornova Asayiş ekipleri tarafından yakalandı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Armutlu mevkiinde, bir gece kulübünü kurşunlayarak kaçan 7 kişi Bornova Asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan zanlıların olayda kullandıkları ve yol kenarına attıkları pompalı tüfek bulunurken, yapılan üst aramalarında 5 içimlik esrar maddesi ele geçirildi.
Armutlu mevkiinde faaliyet gösteren bir gece kulübüne 35 KNV 68 ve 35 AZ 2781 plakalı iki ayrı otomobille giden Roman gençler içeri alınmadıkları gerekçesiyle işyerine pompalı tüfekle saldırıda bulunarak kaçtı. İzmir istikametine kaçan otomobilleri takibe alan Bornova Asayiş ekipleri araçların kaçabileceği yollar üzerinde de önlem aldı. 35 KNV 68 plakalı otomobil Osman Kibar Kavşağında ekiplerce durdurulmak istendi ancak hızla gelen araç kaçmaya devam etti. Ankara Caddesi üzerinde yolu kapatan ekipler
aracı durdurmayı başardı. Araçtan inerek kaçmaya çalışan dört şahıs gözaltına alındı. İsimlerinin Mustafa S., Enes G., Arif K. ve Barış D. olduğu belirlenen zanlıların üst aramasında 5 içimlik esrar maddesi ele geçirilirken, kurşunlama olayında kullandıkları içerisinde halen 5 fişeğin bulunduğu pompalı tüfek de Ankara Caddesi yan yol üzerinde ekiplerce bulundu.
Dört zanlının kaçtığı otomobilin yakalanmasının ardından olay yerinden kaçtığı bildirilen 35 AZ 2781 plakalı otomobilde bulunan Bayram E., Hakan E. ve Talat G. isimli üç kişi de teslim oldu. Bornova Polis Merkezi'ne getirilen zanlıların ilk ifadelerinde kendilerini içeri almadığı için işyeri sahibine Roman gençleri olarak ders vermek istediklerini söyledikleri öğrenildi.
Gasp, yağma, hırsızlık ve esrar maddesi satmak suçlarından çok sayıda sabıka kaydı bulunan yedi zanlı jandarma ekiplerine teslim edildi.