2010 Kasım ayında yapılan KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2010 Kasım ayında yapılan KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soruları ve cevapları yayınlandı. ÖSYM KPSS soruları ve cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde yayınlandı. KPSS sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

2010 Kasım ayında yapılan KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
2010 Kasım ayında yapılan KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soruları ve cevapları yayınlandı. ÖSYM KPSS soruları ve cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde yayınlandı. KPSS sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.KPSS ne zaman açıklanacak memurlar,KPSS ne zaman açıklanacak 2010,2010 KPSS sonuçları,2010 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak,2010 KPSS sonuçları ösym,2010 KPSS sonuçları sorgulama,2010 KPSS sonuçları açıklandı mı,2010 KPSS sonuçları öğren,28 Kasım KPSS sonuçları, 28 KasımKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak ,28 Kasım KPSS sonuçları ne zaman açıklanır, 28 Kasım KPSS sonuçları ne zaman belli olacak?

Merak ve büyük bir heyecanla ÖSYM tarafından açıklanması beklenen KPSS sınavı soruları ve cevapları, ÖSYM tarafından ÖSYM internet sitesinde (www.osym.gov.tr) yayına sunuldu.

Devlet memuru olmak isteyenlerin umudu olan KPSS sınavı Pazar günü gerçekleştirildi. 2,5 milyon aday şimdi de büyük bir heyecanla sınavdan aldığı notu merak ediyor. Ekonomik kriz nedeniyle işsizlikte büyük artışın görüldüğü bu günlerde bu sınav birçok insan için büyük önem taşıyor. Sınav sonucuna göre kimileri devlet memuru olma şansını yakalarken kimileri de şansını bir daha ki sınavda deneyecek.

28 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilen 2010 KPSS ortaöğretim ve 2010 KPSS önlisans sınavı soru ve cevapları açıklandı.

KPSS’de kopya çekildiğine dair iddialar yüzünden 28.10.2010 tarihine ertelenen sınavda ortaöğretim ve önlisans mezunları devlet memuru olabilmek için ter döktü. İki oturumda gerçekleştirilen sınavda ortaöğretim mezunları için sınav 09.30’da başlayıp 11.00’da sona ererken, önlisans mezunları için sınav 14.30’da başlayıp 16.30’da sona erdi. 28 Kasım 2010 günü gerçekleştirilen KPSS’de sınav sonuçlarının, sınavın yapıldığı günden 10 gün sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM bir ilke imza atarak Eğitim Bilimleri sınav sonuçlarını zamanından önce açıklamıştı. Şimdi 2,5 milyon aday ÖSYM yeniden böyle bir uygulama yapacak mı? Onu merak ediyor. Ancak KPSS sınav sonuçlarının Aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Pazar günü gerçekleştirilen sınavda yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı dikkatlerden kaçmadı. Adaylar sınava sadece nüfus cüzdanları ve sınava giriş belgeleri ile girebildi. Adayların alınan yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle sınava girişlerde sorun yaşadığı görüldü.

Yanlarında metal eşya bulunan adayların ise eşyalarını emanetlere bıraktıkları görüldü.

KPSS SORULARI VE CEVAPLAR AÇIKLANDI

2010 Kasım ayında yapılan KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?   KPSS ÖNLİSANS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ