Emniyet Genel Müdürü ve Vali'den polislere telsizle yeni yıl kutlaması

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Vali Alaaddin Yüksel Başkent'te görev yapan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. Telsiz aracılığıyla çalış

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Vali Alaaddin Yüksel Başkent'te görev yapan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. Telsiz aracılığıyla çalışanlarının 2011 yılını kutlayan Köksal ve Yüksel, ekiplerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Yeni yıla coşkuyla giren Ankara'da polis ekipleri de görevlerini titizlikle yapanlar arasındaydı. Özellikle kutlamaların yoğun olduğu bölgelerde görev alan ekiplere yeni yıl moralini Genel Müdür Köksal ve Vali Yüksel verdi. Saat 23.58'de Köksal ve Yüksel'in mesajları telsiz aracılığıyla personele ulaştı. Ekiplerin yeni yılını kutlayan Köksal, milletçe birlik beraberlik içinde yeni bir yılı karşıladıklarının belirtti. Geride kalan 2010 yılındaki çalışmalarından ötürü ekipleri tebrik eden Köksal, "2011 yılında aynı heyecan azim ve kararlılıkla görevinizi yerine getireceğinize inancım tamdır. Bu düşüncelerle ailelerinizle birlikte yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar; aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anar, yeni yılın ulusumuza ve teşkilatımıza mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim." dedi.

Başkent sokaklarında görev başında olan polis ekiplerine seslenen Vali Yüksel ise Ankara emniyetinin her kademesinde görev yapan ekiplerin aileleriyle birlikte yeni yılını kutladı. Köksal ve Yüksel'in mesajları polis ekibi otosunda ve sokaklarda görev yapan polis ekiplerine duyuruldu.