Badazlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta sonunda tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren TBMM 22. Dönem Antalya Milletvekili Fikret Badazlı, Antalya Muratpaşa Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Badazlı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Mesane kanseri sebebiyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden TBMM 22. Dönem Antalya Milletvekili Fikret Badazlı'nın cenazesi, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Yusuf Ziya İrbeç ve Abdurrahman Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile Muratpaşa Cami'nde törenle
kılındı. Eşi Semiha Badazlı, kızları Neşe Badazlı ve Filiz Doğanay ile oğlu Feyzi Badazlı'nın güçlü ayakta durabildiği cenaze töreninde konuşan AKPM Başkanı Çavuşoğlu, çok değerli bir büyüğü kaybettiklerini ve üzgün olduğunu belirtti. Daha sonra Badazlı'nın naaşı omuzlarda cenaze aracına konularak Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi. Naaşın cenaze aracına konulması sırasında ise kızı Neşe Badazlı, kısa süreli baygınlık geçirdi.

FİKRET BADAZLI KİMDİR ?
22. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Fikret Badazlı, 1940 yılında Kaş'ta doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü'nden mezun oldu. DSİ'den emekli olduktan sonra çeşitli iş kollarında başarılı işlere imza attı. Bir dönem Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde AK Parti Antalya Milletvekili seçildi. Badazlı evli ve üç çocuk babasıydı.