Çankırı Karatekin Üniversitesi İle Halk Bankası Protokol İmzaladı

Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında 8 yıllık hizmet protokolü imzalandı.

İmza törenine Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın öğretim görevlileri ve banka yetkilileri katıldı.
Törende bir konuşma yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Halk Bankası'nın üniversitenin kuruluşundan itibaren destek verdiğini belirterek, protokolün hazırlanmasında emeği geçen Halk Bankası ve üniversite yöneticilerine teşekkür etti.
Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci de, üniversitenin bir şehrin kalkınması için sanayi kadar önemli olduğuna işaret ederek, üniversitenin Çankırı ekonomisine büyük katkılar sağladığını ve ilerleyen yıllarda bu katkının katlanarak artacağını ifade etti.
Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ise banka olarak çok sayıda yeni üniversite mezununu istihdam ettiklerini belirterek müşteri profilinde de genç nüfusa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
Kısa vadeli yerine uzun vadeli iş ortaklıklarını önemsediklerini belirten Aydın, tüm üniversitelerin yanında olduklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında 8 yıllık hizmet protokolü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından imzalandı.