Muhasebeciler Mevka'ya Proje Sundu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı İsmail Turan, muhasebeci olmak isteyenlerin eğitimi ile ilgili Mevlana Kalkınma Ajansı'na (MEVKA) proje sunduklarını söyledi.

Muhasebeciler Mevka'ya Proje Sundu
Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, sadece hizmet odaklı değil mesleki eğitim ve gelişime de büyük önem verdiklerini bildirdi. Geçmiş dönemlerde aldıkları Avrupa Birliği Hibe Projeleri'nin mesleğe ve meslektaşlarına katkısının hep olumlu yönde olduğunu ifade eden Turan, MEVKA'ya yeni bir proje sunduklarını kaydetti.
Turan, "Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, meslek standartlarımızda hizmet kapasitemizin arttırılması konulu projemizi sunduk. Projemiz, muhasebeciliğe ilgi duyan ve mesleğe ilk adımı atmak isteyen gençlerimizi hedef almaktadır. Odamızın kaliteli eğitmen kadrosu ve Selçuk Üniversitesi'nden değerli akademisyenler eğitim verecektir. Toplamda 100 kişiye mesleki eğitim verilecek proje'nin partnerleri ise Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve iştirakçimiz Konya Sanayi Odası'dır. Proje sonunda mesleki eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize proje partnerlerimizle birlikte iş imkanı sağlanacaktır" dedi.
Turan, mesleki kalkınmayla ilgili olarak birçok başarılı projeye imza attıklarını, yeni dönemde de projelere aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.