Filenin Şampiyonları Belli Oldu

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Filenin Şampiyonları Belli Oldu
Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmalarında erkeklerde Spor Lisesi'ni 3-0 mağlup eden Oltu Lisesi şampiyonluk ipini göğüslerken, bayanlarda Nene Hatun Kız Lisesi'ni 3-1 yenen Spor Lisesi şampiyon oldu. Büyük çekişmelere sahne olan final maçları nefesleri kesti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü İbrahim Turan'ın da izlediği müsabakalarda erkeklerde şampiyon Oltu Lisesi olurken, Spor Lisesi ikinci, 3 Temmuz Lisesi ise üçüncü oldu.
Bayanlarda ise birinciliği Spor Lisesi kazanırken, Nene Hatun Kız Lisesi ikinci, 3 Temmuz Lisesi ise üçüncülüğü elde etti. Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İbrahim Turan tarafından kupaları takdim edildi.