Gaziantepspor Galatasaray maçı hangi kanalda izlenecek?

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında Gaziantepspor Galatasaray maçı hangi kanalda izlenecek? Gaziantepspor Galatasaray maçı izle. Gaziantepspor Galatasaray maçı TRT 1 izle. Gaziantepspor Galatasaray maçı canlı TRT 1 izleyin. İşte Gaziantepspor Galatasaray maçı...

Gaziantepspor Galatasaray maçı hangi kanalda izlenecek?
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında ilk maçlarını kazanan Gaziantepspor ve Galatasaray Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yer alan Galatasaray, 2. hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.15'te başlayacak müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. TRT1'den naklen yayınlanacak.

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

G.SARAY'DA SAKAT VE CEZALILAR

Galatasaray, ligin ilk yarısını Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyetle noktaladı. Ligde lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde bulunan Galatasaray, kupada Gaziantepspor deplasmanında da gülmek istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Cana ile sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Baros ve Mustafa Sarp bu maçta forma giyemeyecek.

G.ANTEPSPOR KUPADA FİRE VERMEDİ

Sezonun ilk yarısını Beşiktaş beraberliği ile 24 puanda tamamlayan Gaziantepspor, kupada 2'de 2 yaparak gruptan çıkmayı garantileme amacında.

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 2.hafta karşılaşmasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gaziantepspor, bu sezon kupada oynadığı 2 maçını da galibiyetle bitirdi. Z.Türkiye Kupası play-off turunda evinde Türk Telekom'u Serdar Kurtuluş, Beto, Jorginho ve Yalçın Ayhan'ın golleriyle 4-0 yenerek gruplara kalan Gaziantepspor, A grubundaki ilk maçında deplasmanda M.P.Antalyaspor'u ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta Sosa, Popov ve Ahmet Arı'nın attığı gollerle 3-1 mağlup etmişti.

(A) GRUBU'NDA GÖRÜNÜM

(A) Grubu'nda günün diğer maçında Beypazarı Şekerspor ile Medical Park Antalyaspor, Beypazarı Stadı'nda saat 13.30'da karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Medical Park Antalyaspor 1-3 Gaziantepspor
Galatasaray 3-1 Denizlispor

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR

Karcemarskas
Serdar
Yalçın
Emre
Şenol
Elyasa
Ivan
Orhan
Olcan
Cesar
Popov

GALATASARAY

Aykut
Neill
Servet
Gökhan
Çağlar
Hakan
Ayhan
Serdar
Pino
Kewell
Anıl

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 20:15
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: TRT 1

HAGI KUPADA HİÇ YENİLMEDİ

Galatasaray, Z.Türkiye Kupası'nda Gheorghe Hagi yönetiminde oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı. Z.Türkiye Kupası'nı en son Gheorghe Hagi teknik direktörlüğünde 2004-05 sezonunda kazanan sarı-kırmızılı takım, o sezon 2.kademede Karabükspor'u 3-0, 3.kademede Bursaspor'u 1-0, çeyrek finalde Diyarbakırspor'u yine 1-0 yenerken, yarı finalde normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Trabzonspor'u seri penaltı atışlarının ardından 5-3 yenerek finalist olmuştu.

Galatasaray, 2004-05 sezonu Z.Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 5-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. Bu sezon Frank Rijkaard'ın ayrılmasından sonra yeniden Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilen Gheorghe Hagi, takımıyla Z.Türkiye Kupası A grubunda çıktığı ilk maçta Denizlispor karşısında sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

G.SARAY SON 5 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, son 3 sezonda Gaziantepspor ile oynadığı 5 maçı da kazandı. Kırmızı-siyahlı rakibi ile son 3 sezonda yalnızca Süper Lig maçlarında karşılaşan Galatasaray rakibi karşısında 2008-09 sezonunda sahasında 3-1 ve deplasmanda 1-0, geçen sezon deplasmanda 3-2 ve sahasında 1-0 galip gelirken, bu sezon sahasındaki maçı 1-0 kazandı. 2007-08 sezonunda iki maçta da berabere kalan iki takımdan Gaziantepspor, Galatasaray’ı en son 2006-07 sezonunda oynanan Süper Lig maçında sahasında 1-0 yenmişti.