Bahçeci, Sivil Toplum Kuruluşu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sivil toplum örgütü ziyaretlerini sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Bahçeci, Sivil Toplum Kuruluşu Ziyaretlerini Sürdürüyor
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Yıldırım ve üyelerini ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette Dernek Başkanı Kadir Yıldırım, yürüttükleri faaliyetlerde resmi kurumlardan katkı gördüklerini ancak bu desteğin yeterli olmadığını belirtti.
Şehit yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Bahçeci'de şehitliğin yüce bir makam olduğunu ifade ederek, Toplumda şehitliğin kıymetinin daha çok bilinmesini arzuladıklarını söyledi. Bahçeci, Vatan ve millet sevgisinin her şeyin üstünde olduğunu, uğrunda canlarını feda eden şehitlerin Allah katında şerefli makamlara eriştirilecekleri kaydetti.
Şahadet mertebesinin en yüksek makam olduğunu vurgulayan Bahçeci, şehit yakınlarına Allah'tan sabır ve başsağlığı dilerken, yakınlarıyla birlikte gazilere de sağlıklı ömürler temennisinde bulundu.