ÇUMED Başkanı Yeldan: Numune Hastanesi ile ilgili sorunlarımız çözüldü

Çukurova Medikalciler Derneği (ÇUMED) Başkanı Nayim Yeldan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine sorunlarına çözüm ürettikleri için t

Çukurova Medikalciler Derneği (ÇUMED) Başkanı Nayim Yeldan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine sorunlarına çözüm ürettikleri için teşekkür etti.

Daha önce çeşitli platformlarda dile getirdikleri şikayet ve isteklerini dikkate alan hastane yönetiminin radikal uygulamalar yaparak tıkanıklığın önünü açtığının altını çizen ÇUMED Başkanı Yeldan, "Medikalciler olarak, geçmişte adı geçen hastanede çeşitli sıkıntılar yaşamıştık. Bu sıkıntılarımızı gerek Sağlık İl Müdürümüz Dr. Aytekin Kemik, gerek Defterdarımız Tamer Utkucu, gerekse Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Hamza Müslümanoğlu'na aktarmıştık. Geçen süre içerisinde hastane yönetiminin gayreti neticesinde, bizim için en değerli evrak olan faturalarımızın zamanında saymanlığa ulaştırıldığını gördük." dedi.

Yeldan, "Meslektaşlarımızın hastaneden alacaklarının da yüzde 80 oranında ödenmiş olması bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır. Sıkıntılarımızın çözüldüğünü görmekten memnunuz." diye konuştu.