Beşiktaş Gaziantepspor maçı özeti ve analizi

Beşiktaş Gaziantepspor maçı özeti ve analizi. Beşiktaş Gaziantep maçında gülen taraf kim oldu? Beşiktaş Gaziantepspor maçından çok özel kareler.

Beşiktaş Gaziantepspor maçı özeti ve analizi
Beşiktaş Gaziantepspor maçı özeti ve analizi. Beşiktaş Gaziantep maçında gülen taraf kim oldu? Beşiktaş Gaziantepspor maçından çok özel kareler. Beşiktaş'ın umut veren ismi Ali Kuçik, takımının tek golünü kaydettiği 1-1 biten Beşiktaş-Gaziantepspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, kazanamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta son maçında Gaziantep'le 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta tek golü atan genç yetenek Ali Kuçik maç sonrasında Lig TV mikrofonlarına konuştu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

"Golden önce bir pozisyona girdim, çektim topu vurdum ama kaleci son anda çıkartı. Güzel bir gol olacaktı. O pozisyon geçmişti ve bir dahaki pozisyona konsantre olmalıydım. İyi bir top önümde kaldı ve vurdum gol oldu." diyerek maçtaki pozisyonları değerlendiren Kuçik, gol atmasının önemli olmadığını, asıl mühim olanın sahadan üç puanla ayrılabilmek olduğunu söyledi. "Kazanmamız önemliydi ve berabere kaldığımız için üzüldüm..." diyen genç oyuncu, kendisinin de henüz yeterince hazır olmadığını, devre arasında çok çalışıp daha da iyi olacağını ifade etti.

Kuçik son olarak da "Hocama çok teşekkür ediyorum. Bana çok şans veriyor, onun da yüzünü kara çıkarmamaya çalışacğaım." diyerek, Schuster'in kendisine şans tanımasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.